Chiropractoren

Ivar Schenk

Geboren in Deventer en getogen in Schalkhaar, woon ik inmiddels al ruim 10 jaar met mijn gezin in Zutphen. Nadat ik aanvankelijk als fysiotherapeut ben opgeleid, ben ik in 1999 met de studie chiropractie in Engeland begonnen. Na een 4-jarige universitaire studie ben ik in 2003 afgestudeerd.

Sinds 2004 ben ik mede-eigenaar van “Chiropractie Tiel”, waar ik samen met mijn collega Roel te Kolstee een praktijk heb neergezet die in de regio Rivierenland een zeer goede naamsbekendheid geniet. Ruim 12.000 mensen bezochten de afgelopen jaren, al dan niet op verwijzing van huisartsen of specialisten, onze praktijk. Sinds 2015 bedienen wij met onze vestiging "Chiropractie Zutphen" de regio Zutphen. Op woensdagen en vrijdagen ben ik werkzaam in Zutphen, op de overige dagen voer ik praktijk in Tiel. 

In mijn dagelijkse praktijk help ik graag mensen van alle leeftijden. Van jeugd tot senioren: met mijn ruime ervaring en vaardigheden ben ik gemotiveerd om iedereen beter en zonder pijn te laten bewegen. Daarnaast kan ik als multi-sporter (mountainbiken, racefietsen, zwemmen en hardlopen) sporters adequaat helpen sneller te herstellen van blessures.

Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd mailen op onderstaand e-mail adres. 

ivarschenk@chiropractie-zutphen.nl   

 

  

 

Rebecca Berry

Ik ben in 2016 aan de Universiteit van Johannesburg afgestudeerd, waarna ik mijn eigen praktijk in Benoni ben begonnen. In 2018 heb ik besloten naar Nederland te komen om hier mijn carrière als chiropractor voort te zetten.

Mijn visie is dat een goed functionerend lichaam van groot belang is om te kunnen genieten van onze normale dagelijkse activiteiten. Of het nu gaat om sporten, zorgen voor je kinderen, je werkzaamheden of simpelweg samen eruit op de fiets; probleemloos kunnen bewegen is van levensbelang.

Mijn passie is om mensen weer beter te laten bewegen en geef ze daarnaast graag inzicht hoe het lichaam functioneert. Gedurende het behandelproces kunnen we zo een betere balans brengen tussen het lichaam en de eisen die hieraan op dagelijkse basis worden gesteld. Ieders situatie is hierin uniek en een oplossing voor klachten ligt dan ook in een persoonlijk afgestemd behandelplan.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig in de praktijk in Zutphen en op woensdag en vrijdag in Tiel. Als u vragen heeft, kunt u mij mailen op onderstaand adres:

rebeccaberry@chiropractie-zutphen.nl