RugFit Zutphen

RugFit Zutphen is een samenwerking tussen Chiropractie Zutphen en PersonallFit Zutphen. Het is een uniek concept waarbij de kennis en expertise van chiropractor Ivar Schenk wordt gecombineerd met de gerichte functionele training in kleine groepjes bij personal trainers Lars Timmer en Roelof van de Belt.

Voor wie?
RugFit kan een oplossing zijn voor iedereen die regelmatig wordt geconfronteerd met lage rugklachten en wordt belemmerd in zijn of haar dagelijkse activiteiten op werk, thuis of met sporten.

Hoe werkt het?
U maakt eerst een afspraak voor een gratis screening bij Chiropractie Zutphen. Dit kunt u alleen telefonisch doen op ons praktijknummer. Uw chiropractor beoordeelt tijdens deze screen middels een kort gesprek en een aantal testen de bewegingsfunctie van uw rug.

Na deze screen wordt met u overlegd of u direct onder begeleiding kan beginnen met de “small-group” RugFit trainingen bij PersonallFit, of dat er eerst een (kort) behandeltraject bij de chiropractor nodig is. Een behandeltraject kan noodzakelijk zijn om bestaande klachten beter onder controle te krijgen en om uw rug voldoende belastbaar te maken voor het starten van de RugFit trainingen.

De RugFit trainingen bij PersonallFit zijn speciaal gericht op het verbeteren van de kracht, stabiliteit en bewegingscontrole van uw rug. Daarnaast houden de personal trainers rekening met de feedback van de chiropractor. Het RugFit traject duurt tussen de 8-12 weken (afhankelijk van de aard van uw klachten en uw fysieke gesteldheid).

Voordelen RugFit concept

  • Deskundige screening, diagnose en eventuele behandeling
  • Doeltreffende trainingstraject
  • Directe afstemming tussen chiropractor en personal trainer
  • Duurzaam herstellen van uw rugklachten

Kosten
Indien er na uw screen een behandeltraject wordt geadviseerd, dan gelden de kosten voor een reguliere chiropractische behandeling. Hier vindt u een overzicht van onze tarieven en de vergoedingen voor chiropractische behandeling. De kosten voor de RugFit trainingen bedragen per 4 weken 100 Euro (1x trainen p/w) of 180 Euro (2x trainen p/w). Hier kunt u meer informatie vinden over de RugFit trainingen bij PersonallFit. 

Bel 0575-793030 en maak nu een start met uw RugFit traject!